15/5/12

Ολυμπιακός - Smells Like Teen Spirit (video)

Πολλοί από εσάς (όσοι δηλαδή δεν αγνοείτε πια εντελώς την ύπαρξη του blog λόγω των σπάνιων αναρτήσεων μου...) θα περιμένετε να γράψω κάποιο... "σεντόνι" για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, συνεχίζοντας στο πνεύμα και του προηγούμενου άρθρου σχετικά με την πρόκριση στο Final 4 επί της Σιένα πιστεύω πως...
τα λόγια και οτιδήποτε γράφτηκε ή θα γραφτεί ακόμα για αυτήν την απίστευτη έκπληξη και τον τεράστιο άθλο της ομάδας του Ολυμπιακού θα είναι πολύ λίγα μπροστά στα όσα αισθάνθηκαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ την στιγμή που ο Γιώργος Πρίντεζης ευστοχούσε με την κλασική του αέρινη κίνηση για το 62-61 ολοκληρώνοντας μια μυθική ανατροπή στον τελικό με το... θηρίο ονόματι ΤΣΣΚΑ Μόσχας..

Κι έτσι σκέφτηκα πως εάν μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, ένα βίντεο ισούται με εκατομμύρια λέξεις που μπορούν να περιγράψουν με τον καλύτερο τρόπο την επική υπέρβαση που πέτυχε ο Ολυμπιακός! Ελπίζω να σας αρέσει το βίντεο που ετοίμασα δίνοντας έμφαση στους νέους παίκτες της ομάδας του Ίβκοβιτς που αποτελούν και το μέλλον της ομάδας του Πειραιά, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ. Νομίζω ότι το κομμάτι των Nirvana "Smells Like Teen Spirit" συνοδεύει με τον ιδανικότερο τρόπο την εικόνα και ταιριάζει γάντι με τον φετινό Ολυμπιακό που διακατέχεται πιο πολύ από ποτέ με νεανικό πνεύμα, πείσμα και ενέργεια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το σχόλιο σου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...