Προγνωστικά Στοιχήματος
Πολλές και διάφορες οι ευκαιρίες για σήμερα. Διαλέγουμε τρία σημεία για ταμείο:

4,5 ΜΑΝΡΕΣΑ-ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ 1
Το δυνατότερο μας για σήμερα με πίστη στη Μανρέσα για την οποία ο αγώνας αυτός είναι χωρίς υπερβολή τελικός. Είναι τελευταία χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα όπου θα προσπαθήσει να την πάρει με την έδρα. Η Εστουντιάντες έχει κάνει καλή πορεία μέχρι στιγμής, αλλά είναι ασταθής και δεν εμπνέει πολύ εμπιστοσύνη μακριά από τη Μαδρίτη. Ίσως να δούμε και μεγάλο ντέρμπι. Πολύ καλό το +4,5 και πάμε στον άσσο.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ UNDER 147,5
Το βλέπουμε και τελικά θα το παίξουμε. Ντέρμπι ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπαρτσελόνα με την τελευταία να ανεβάζει στροφές και εντός της Ισπανίας μετά το κακό ξεκίνημα. Προβάδισμα νίκης για τους Καταλανούς ώστε να φτάσουν τις νυχτερίδες στη βαθμολογία, γρίφος όμως το χάντικαπ των 4,5 πόντων. Εμείς βλέπουμε κλειστό ματς και με την άμυνα να το παίρνει η Μπάρτσα.

6,5 ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ-ΜΙΛΑΝΟ 2
Κανονικά δεν θα εμπιστευόμασταν την ομάδα του Σκαριόλο εκτός έδρας και -6,5. Παρ' όλα αυτά το κακό πρόσωπο των γηπεδούχων τις τελευταίες αγωνιστικές σε συνδυασμό με το φορμάρισμα και την αγωνιστική (και ψυχολογική όσο να 'ναι ) άνοδο της Αρμάνι μας οδηγούν στο διπλό και όσοι θέλουν ας ακολουθήσουν.

Καλή τύχη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...